|
It is currently 09 Sep 2010, 21:15
|
View unanswered posts | View active topics
 |
|
 |
|
| Author |
Message |
|
Kerber
|
Post subject: shadow/nauseam  Posted: 09 Mar 2010, 10:27 |
|
|
evo ovo je deck: 4 Dragonskull Summit 9 Swamp 10 mountains
3 Death's Shadow 3 Goblin Bushwacker 4 Hellspark Elemental 4 Goblin Guide 4 Vampire Lacerator
3 Ad Nauseam 4 Lightning Bolt 4 Burst Lightning 4 Sign in Blood 4 Blightning
Sajd: 4 Goblin Deathraiders 4 Deathmark 3 Earthquake 4 Searing Blaze
nasao sam tu deck listu na netu, malo testao na MWS-u i cini mi se da stvarno vozi sasvim dobro, ali testanje na MWS-u nije bas najbolji pokazatelj snage decka, pa me zanima sto vi mislite o decku i njegovoj sposobnosti da se nosi s kompetetivnim deckovima...
|
|
|
|
 |
|
bog frog
|
Post subject: Re: shadow/nauseam  Posted: 09 Mar 2010, 12:06 |
| drekaVac |
 |
Joined: 19 Sep 2009, 23:44 Posts: 1311 Location: City of delusion (Zg)
|
Evo, ja sam smislio jednu malo drukčiju BR verziju (još nije isprobana!) BlackJack4x Death's Shadow 1x Gatekeeper of Malakir 1x Bloodhusk Ritualist 4x Everflowing Chalice 4x Duress 4x Lightning Bolt 4x Burst Lightning 4x Terminate 4x Diabolic Tutor 4x Ad Nauseam 1x Earthquake 1x Comet Storm 2x Reliquary Tower 4x Lavaclaw Reaches 4x Dragonskull Summit 8x Swamp 6x Mountain Ideja je na početku partije removalima i Duressovima osigurati visok life total te potom povući masu karata pomoću Ad Nauseama. Dotični je moguće brže odigrati uz pomoć Chalicea (koji usput ima CMC 0, što može biti bitno kod AN-a), a glavna funkcija Diabolic Tutora je pronalaženje AN ako nije u ruci. Lawaclaw Reaches je alternativni win condition koji može postati jako velik ako se uzmu u obzir Chaliceovi. Zbog Tutora i AN-a, deck si može priuštiti nekoliko silver bulleta: Gatekeeper (uglavnom protiv Sphinx of Jwar Isle), Ritualist (protiv sporijih deckova), Earthquake (najviše protiv Sprouting Thrinaxa i Siege-Gang Commandera) i Comet Storm (fleksibilan, a zbog Chaliceova bi trebalo biti na raspolaganju dosta mane).
|
|
 |
|
Mit
|
Post subject: Re: shadow/nauseam  Posted: 09 Mar 2010, 13:10 |
|
|
|
|
 |
|
nantuko
|
Post subject: Re: shadow/nauseam  Posted: 09 Mar 2010, 16:59 |
|
Anomen wrote: igral ju je Frend na FNMu i Darko na Game dayu i nisu vozili nikako. Par removala ih iskontrolira potpuno, aggro ih outrejsa jer se stalno sam sebe pejnaš. Bušveker BR, baš kao i WR verzija, je jako nekonzistentan, a ovaj BR build je slabiji od ta 2. Ak super povučeš je dobar često (ali nedovoljno dobar u dobrom broju slučajeva) ali zadovoljavajući hend imaš možda u 1/3 slučajeva.
Ne čini se kao dobar izbor za metagejm. Igrao tu listu na Gamedayu i dropao sa 0-3. Mislim da nisam dobio niti jednu partiju. Svi igraju Kor Firewalkere u mainu, hrpa je agro dekova, a dok dodjes do trenutka kad bi trebao odigrati kombo sa Ad Nauseumom vec debelo ispod 10 lajfa. Uglavnom nekaj ne stima, odnosno trebat ce se nesto modificirati
|
|
|
|
 |
|
Mit
|
Post subject: Re: shadow/nauseam  Posted: 09 Mar 2010, 19:13 |
|
|
|
|
 |
|
RaveX
|
Post subject: Re: shadow/nauseam  Posted: 09 Mar 2010, 23:36 |
|
Kerber wrote: 3 Death's Shadow
Mit wrote: Treba teski gain life

|
 |
|
FANAttIC
|
Post subject: Re: shadow/nauseam  Posted: 10 Mar 2010, 00:43 |
| Wizard Mentor |
 |
Joined: 20 Sep 2009, 10:35 Posts: 647 Location: Zagreb, Sesvetski Kraljevec
|
dobro je neko reko: "imo sam shadowa dok sam bio na 7, sljedeci turn celestial mantle na njega i žvajznuo protivnika za 9. nazalost, shadow je bio preuspjesan pa je pocinio samoubojstvo  "
|
|
|
|
 |
|
Mit
|
Post subject: Re: shadow/nauseam  Posted: 10 Mar 2010, 01:58 |
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|